Admin

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Om os

Bestyrelsen 2019-2020

 

                     

Bestyrelsesmøder er generelt åbne

billed af bestyrelse 2019 2020

Helge Christensen, Lene Dalé, Jesper Thomsen, Rosa Madsen, Michael Daugaard,
Elisabeth Rasmussen og Anne-Birthe Ottsen

 

I ”Som bestyrelsesmedlem udvikler jeg mig selv og frivilligheden” kan du læse om bestyrelsens arbejde.


Formand Helge Christensen
Kontakt bestyrelsen via formand@folkehjaelp-midtvestsj.dk

Når jeg laver bestyrelsesarbejde får jeg mulighed for at sætte mit præg på det frivillige arbejde, og jeg kan være med til at ændre nogle forhold. Og jeg får mulighed for at se noget starte et sted, og så se det udvikle sig - det er det, der har båret mig gennem 35 års foreningsarbejde.


Næstformand Michael Daugaard

Noget af det vigtigste for mig er at kunne være noget for vores medlemsforeninger, og det er at kunne være et godt bindeled mellem det offentlige og de frivillige. Jeg kan godt lide at være ”oversætter” af det politiske niveau og forvaltningen, sådan så det er til at forstå for de frivillige


Kasserer Lene Dale

Bestyrelsen satte det første Regionsmøde i gang, hvor bestyrelserne i frivilligcentrene i Region Sjælland kan mødes og udvikle kompetencer, og det var enormt spændende at gå foran med. Jeg synes også det er spændende at lave strategier og finde ud af, hvilken vej frivilligcentret skal, og hvordan vi kommer derhen. Og som bestyrelsesmedlem udvikler jeg både mig selv og frivilligheden.

 
Bestyrelsesmedlem Jesper Thomsen

Jeg bruger bestyrelsen som et netværk og forum, hvor vi kan diskutere de ting, der sker i den frivillige verden. Her har jeg altså en berøringsflade med mange sociale foreninger, som har nogle forskellige interesser i det ene og det andet, og det synes jeg er sjovt at være en del af.


Bestyrelsesmedlem Rosa Madsen

Bestyrelsesarbejdet er interessant, fordi vi har en bestyrelse med vidt forskellige erfaringer og kompetencer. Jeg synes, vi inspirerer og beriger hinanden. Det er jeg rigtig tilfreds med. Og der er døre, der har åbnet sig for mig. Jeg har mødt en masse ildsjæle. Og det er jo altid dejligt og sjovt!


Bestyrelsesmedlem Elisabeth Rasmussen

Info på vej.